Mik az új specifikus fejlesztések? A GPT-4o verzió újdonságai a GPT-4-hez képest
|

A GPT4o verzió újdonságai a GPT4-hez képest

Mik az új specifikus fejlesztések? A GPT-4o verzió újdonságai a GPT-4-hez képest


A GPT-4o („o” jelentése „omni”) egy lépés a sokkal természetesebb ember-számítógép interakció felé – bemenetként elfogadja a szöveg, hang és kép bármilyen kombinációját, és bármilyen szöveg-, hang- és képkimenetet generál. Akár 232 ezredmásodperc alatt képes reagálni az audio bemenetekre, átlagosan 320 ezredmásodperc alatt, ami hasonló az emberi válaszidőhöz egy beszélgetésben.
Megfelel a GPT-4 Turbo teljesítményének angolul és kódon, jelentős javulással a nem angol nyelvű szövegeken, ugyanakkor sokkal gyorsabb és 50%-kal olcsóbb az API-ban. A GPT-4o különösen jobb a látás és a hang megértésében a meglévő modellekhez képest.

Mik az új specifikus fejlesztések? A GPT-4o verzió újdonságai a GPT-4-hez képestFőbb pontok:

 1. Továbbfejlesztett Nyelvi Modellezés:
  • A GPT-4o verzió finomított nyelvi modelleket használ, ami javítja a szövegértelmezést és a válaszok pontosságát. Képes még jobban megérteni a szöveg kontextusát és finomabb különbségeket is észlelni.
 2. Gyorsabb és Hatékonyabb Feldolgozás:
  • A GPT-4o verzió optimalizált kódot és algoritmusokat használ, ami gyorsabb válaszidőt és hatékonyabb feldolgozást eredményez. Ez különösen fontos lehet, ha komplex vagy nagymennyiségű adatot kell feldolgozni.
 3. Nagyobb Mértékű Testreszabhatóság:
  • A GPT-4o nagyobb mértékű testreszabhatóságot kínál, így jobban alkalmazkodik az egyedi igényekhez és preferenciákhoz. Ez lehetővé teszi, hogy még specifikusabb válaszokat adjak a kérdéseidre.
 4. Jobb Multimodális Képességek:
  • A GPT-4o verzió továbbfejlesztett képességekkel rendelkezik a szöveg és kép kombinációk feldolgozásában. Ez azt jelenti, hogy még hatékonyabban tudom értelmezni és kezelni a képi információkat, valamint integrálni őket a szöveges válaszokkal.
 5. Fejlettebb Hibakezelés és Pontosság:
  • Továbbfejlesztett hibakezelési mechanizmusok és pontossági javítások a válaszokban, ami növeli a megbízhatóságot és csökkenti a hibák valószínűségét.
 6. Frissített Tudásbázis:
  • A GPT-4o frissített és bővített tudásbázissal rendelkezik, ami lehetővé teszi a még naprakészebb információk és adatok biztosítását.
 7. Erősebb Biztonsági és Etikai Irányelvek:
  • Az új verzió fokozott figyelmet fordít a biztonságra és az etikai irányelvekre, hogy minimalizálja a félreértések és a helytelen információk terjesztésének esélyét.

Nézd meg a hivatalos oldalt: https://openai.com/index/hello-gpt-4o/