Szeretnél a közösségi média felületeidre hatékony posztokat, de nem szeretnéd ezt rossz minőségben önmagad készíteni, nincs rá időd sem? 
Van erre egy megoldásom, az ügyfeleim imádják!

Kérd te is!
a lényeg

Amikor helyetted készítem el, minden nap a posztokat

Ügyfeleim azt kedvelik a leginkább a  “posztoló” szolgáltatásomban, hogy biztos kezekben tudhatják a heti Instagram és Facebook posztjaikat, hiszen a megjelölt vagy aktuális tartalmak folyamatosan jelennek meg, kiváló grafikai kivitelezéssel, szövegekkel és ezzel nekik, már egyáltalán nem kell foglalkozniuk. Természetesen konzultálunk az aktualitásokról és a hirdetési lehetőségekről.

foglalkozz a fontosabb dolgokkal!

Posztoló csomag árai (heti 3 poszt):

A csomagok a Facebook és Instagram fiókokba való posztolást tartalmazzák. Animált kreatív, vagy elkészített grafika, megírt szöveggel, hashtagekkel és a megfelelő helyre mutató linkkel.

3 hónap FB/insta 

45.000 HUF/hó

3 hónapos megállapodás

Ezt kérem

6 hónap FB/insta 

40.000 HUF/hó

6 hónapos megállapodás

Ezt kérem

12 hónap FB/insta 

30.000 HUF/hó

12 hónapos megállapodás

Ezt kérem

Az első lépés  felismerés, hogy egyedül nem megy.

Amikor önmaga is ráébred és beismeri a vállalkozó, a cégvezető, hogy a mindennapi szakmai munkája mellett sem ideje, sem grafikai és/vagy szövegírási  képessége arra, hogy a termékeit vagy a szolgáltatását minden nap promózza a közösségi média felületeken.

Egyszerűen béna, önmagához nem méltó megoldások kerülnek ki, amit pedig nem engedhet meg magának. Ráadásul  a legnagyobb mumus a rendszeresség, hogy heteken hónapokon keresztül folyamatosan kell előállítani a tartalmat, ha szeretnénk reggel hatos ébresztő és esti posztokat is.

A megoldás: Amikor meglátják az én munkáimat, vagy ajánlás után hozzám kerülnek, és beszélünk, megnyugodnak, hiszen lekerül ez a teher a vállukról. Mindezt előnyös, jó ár/érték arányú havi összegért.

Felmérjük, milyen gyakoriságú megjelenésekre van szükség, megállapodunk az irányvonalakról és elkezdődik a közös munka.

Így az ügyfél elégedett: ezt a számára fontos feladatot biztonságban tudhatja

GYORS kérdések és válaszok a döntéshez

Érdekel! MIKOR tud indulni az együttműködés?

az írásbeli (info@brandesember.hu)  vagy szóbeli telefonos egyeztetés
(+36 70 7200521) után néhány technikai beállítás után máris tudom kezdeni a munkát.

MI KELL HOZZÁ? kell valamit tennem?

Egy beállítás szükséges A kívánt felületekhez kell hozzárendelni a Facebookon keresztül mint oldal szerkesztő/adminisztrátor, innentől tudom a posztokat kihelyezni a Facebook, illetve a vele összekapcsolt  instagram felületekre.
(leírás: https://www.facebook.com/help/187316341316631)
Megkapom a vállalkozás logóját, egyéb arculati elemeit, egyeztetjük mely szolgáltatásokat, termékeket, üzeneteket kell kommunikálni.

Hogyan történik a kommunikáció?

A legegyszerűbben és leghatékonyabban  e-mailben, essetleg messengeren jöhetnek az instrukciók.
A megrendelés előtti megbeszélésen egyeztetjük mik a vállalkozás fő üzenetei, szolgáltatásai, termékcsoportjai amelyeket adott időszakban futtatni kell, és a kreatívok ezen irányvonalak alapján készülnek el.
Rendszerint állandó márkaüzenetek jelennek meg, illetve célzott termék